Hoppa till innehåll

Om Oss

Vi är problemlösare med människan i fokus!
Sedan 1980-talet har vi hjälpt företag i en rad olika branscher att flytta hela eller delar av sin verksamhet till tillfälliga lokaler. Vi erbjuder snabba, smidiga och ekonomiska lösningar för alla behov och vi har gedigen erfarenhet och många framgångsrika projekt bakom oss.

Arbetsmiljö och trivsel är ofta avgörande för ett företags produktivitet och effektivitet. Därför är våra lösningar alltid av hög kvalitet och med en skräddarsydd miljö för just er verksamhet. Förskola, kontor, skola, vårdcentral och boende – vi har specialutvecklade lösningar oavsett verksamhet  och dessutom har vi fokus på energiförbrukning, brandsäkerhet, ventilation och miljöanpassningar för att nämna några områden. Och standarden på lokalerna är hög inom alla olika delar –en ny modul kan jämföras med en nyproducerad, permanent byggnad.

Våra kunder är företag och kommuner där lokalbehovet förändrats och som snabbt behöver utrymme för sin verksamhet. Med våra flexibla moduler kan vi skapa helhetslösningar med korta beslutsvägar och effektiva processer. Vi ser oss som konstruktiva problemlösare som med vår erfarenhet förstår våra kunders behov och säkerställer att viktig verksamhet kan fortgå utan onödiga avbrott.