Hoppa till innehåll

Skola

Ändrade förutsättningar kräver ofta snabba smidiga lösningar. När en skola saknar klassrum, behöver renoveras eller omdisponera sina lokaler är våra skolmoduler en perfekt lösning. Baracker är ett minne blott, i våra moderna modulbyggnader anpassade för skolmiljön är det lätt att trivas.

Ett skolexempel på flexibilitet

En skola har många varierande behov av lokaler – och våra moduler kan enkelt anpassas. Det kan gälla lokaler för undervisning, gymnastik, musik, fritidslokaler, personal- och grupprum. Självklart är modulerna tillgänglighetsanpassade med RWC och ramper i entrén.

Hög standard och skolanpassat

Klassrummen är moderna och ljusa med bra ljudisolering. Vi månar om en god arbetsmiljö för både elever och personal och många gånger upplevs standarden som bättre än den permanenta byggnaden. Många möjligheter finns för anpassning till verksamhetens behov, några exempel är:

  • Mindre rum för grupparbeten eller läxläsning
  • Personalrum för både tillgänglighet och avskildhet
  • Väldisponerad entré med plats för ytterkläder och skor

Varje skola har sina speciella förutsättningar, därför har vi ett brett urval av tillval för att varje lösning ska bli bästa möjliga.

High Class Modulen

Med vår flexibla High Classmodul kan du enkelt skapa en miljö med bästa möjliga förutsättningar för just din verksamhet. Har du ont om plats kan du till exempel bygga på höjden, modulerna klarar montage upp till tre våningar.

Med en invändig takhöjd på 270 cm får våra lokaler en luftig och trivsam atmosfär. Ventilation med värmeåtervinning ingår som standard och som tillval kan modulerna kompletteras med komfortkyla. Installation av tele, data och larm samordnas av vår kunniga personal. Modulerna är förberedda för fjärrvärme om så önskas.

  • Teknisk data

Area28,6 m²
Area inomhus26,6 m²
Längd9600 mm
bredd2980 mm
Bredd med ytterväggsblock3250 mm
höjd3400 mm
Takhöjd inomhus2700 mm
vikt3500-7000 kg