Hoppa till innehåll

Kontor

Expanderar företaget? Renovering eller ombyggnad? Om dina vanliga lokaler inte räcker till, måste kompletteras eller ersättas under en tid har vi en effektiv, snabb och smidig lösning: vår flexibla modul kan sättas samman till flyttbara kontor med möjlighet till enskilda kontorsrum, landskapsmiljöer och konferensrum – dina behov bestämmer planlösningen!

Business as usual med flexibla moduler

Det fina med moduler är att de kan anpassas efter just era specifika behov. De kan anslutas till en befintlig byggnad eller tillsammans med andra moduler skapa en separat byggnad. Oavsett vilket, har de alltid en hög standard och bekvämlighet för att alla ska trivas och kunna fokusera på sina arbetsuppgifter.

Dina behov avgör

Lokalerna är väl lämpade för kontorsarbete, men kan med fördel användas till många andra miljöer, till exempel konferenslokaler, lunchrum, gym eller butiksverksamhet. För bästa anpassning kan ni välja bland många tillval, exempelvis kök eller olika tekniska lösningar.
Vi vet hur viktig arbetsmiljön är för trivsel och arbetsprestationer, därför levererar våra modullösningar en mycket hög kvalitet. Så hög att få faktiskt tänker på att lokalerna består av moduler!

High Class Modulen

Med vår flexibla High Classmodul kan du enkelt skapa en miljö med bästa möjliga förutsättningar för just din verksamhet. Har du ont om plats kan du till exempel bygga på höjden, modulerna klarar montage upp till tre våningar.

Med en invändig takhöjd på 270 cm får våra lokaler en luftig och trivsam atmosfär. Ventilation med värmeåtervinning ingår som standard och som tillval kan modulerna kompletteras med komfortkyla. Installation av tele, data och larm samordnas av vår kunniga personal. Modulerna är förberedda för fjärrvärme om så önskas.

  • Teknisk data

Area28,6 m²
Area inomhus26,6 m²
Längd9600 mm
bredd2980 mm
Bredd med ytterväggsblock3250 mm
höjd3400 mm
Takhöjd inomhus2700 mm
vikt3500-7000 kg