Hoppa till innehåll

Förskola

Brist på lokaler och utrymme för barnen? När barnkullarna varierar följer behovet av förskoleplatser med. Våra modulförskolor löser problemet – smidigt, ekonomiskt och alltid med kommunens minsta medborgare i fokus!

Flexibla lösningar med hög standard

Med modulerna skapar du exakt de förskolelokaler som behövs. Lokalerna håller en hög standard och verksamheten kan snabbt vara igång, antingen i anslutning till befintlig byggnad eller som en separat enhet. Självklart trivsamt och med samma förutsättningar som en permanent lösning.

Anpassade till förskolans behov

Anpassad funktion för de små barnen och ergonomisk arbetsmiljö för personalen gör att våra moduler ofta upplevs som bättre än de permanenta lokalerna. Trivsel och hög standard är våra ledord och våra nya förskolemoduler är specialdesignade med bland annat:

  • Bröstningshöjd på 60 cm så att barnen kan titta ut genom fönstren
  • Toalettstolar både i barn- och standardstorlek
  • Höj- och sänkbara handfat
  • Skötbord

Självklart varierar behoven och ni kan enkelt skräddarsy er lösning med våra många tillval – se våra tillval

Vår High Class Modul

Med vår flexibla High Classmodul kan du enkelt skapa en miljö med bästa möjliga förutsättningar för just din verksamhet. Har du ont om plats kan du till exempel bygga på höjden, modulerna klarar montage upp till tre våningar.

Med en invändig takhöjd på 270 cm får våra lokaler en luftig och trivsam atmosfär. Ventilation med värmeåtervinning ingår som standard och som tillval kan modulerna kompletteras med komfortkyla. Installation av tele, data och larm samordnas av vår kunniga personal. Modulerna är förberedda för fjärrvärme om så önskas.

  • Teknisk data

Area28.6 m²
Area inomhus26.6 m²
Längd9600 mm
bredd2980 mm
Bredd med ytterväggsblock3250 mm
höjd3400 mm
Takhöjd inomhus2700 mm
vikt3500-7000 kg