HYRA MODULER

”Paviljong, barack, modulhus – vad du än vill kalla det så har vi den rätta lösningen. Vi har över 30 års erfarenhet av tillfälliga lokaler som vi etablerar med moduler av allra högsta klass. ”

Vi är experter på modulbyggnader.

Förväntningarna på vad en modulbyggnad innebär varierar. Den klassiska byggmodulern syftar framförallt till att erbjuda snabba och skalbara inomhusmiljöer på i första hand på byggarbetsplatser. Sedan finns det modulbyggnader som produceras i modulform för att underlätta etableringen. Dessa står på plats permanent och ser sällan ut som en typisk modulbyggnad vare sig på insidan eller utsidan. Temporary Space Nordics Temporary Space produkt är ett mellanting av dessa två. Vi har vidareutvecklat den flyttbara modulen, behållit flexibiliteten men fokuserat på att ge slutanvändaren känslan av en permanent byggnad. Vi har i och med detta lämnat bakom oss det många ser framför sig när de tänker baracker. Ta en titt på våra produkter och referensprojekt. Om du inte redan gjort det lovar vi att du snart kommer ändra uppfattning!

Vi bistår våra kunder med flyttbara lokaler som kan ställas upp och användas (eller nyttjas) till:

  • tillfälliga boenden när Ni har behov av sovplatser i närmre anslutning till Er verksamhet
  • extra kontorsbaracker, förskolor eller skolpaviljonger när befintliga utrymmen inte räcker till
  • lokaler för vårdinstanser vid exempelvis renovering eller ombyggnation av befintliga lokaler

Med oslagbar leveranstid kan vi erbjuda helt nya lokaler för kontor, utbildning eller liknande som ett substitut till att bygga nytt eller renovera. Tack vare att lokalerna består av flera sammansatta moduler kan vi erbjuda flexibla lösningar baserat på olika enskilda behov, stort som litet, högt som lågt. Produktens flexibilitet ihop med hyreslösningen gör även att våra kunder inte behöver binda upp sig på utgifter för lokaler under längre tid än vad de verkligen har behov för.

Välkommen att kontakta oss för att veta mer